nanotechnológiás autómosás

nanotechnológiás autómosás Dunaharaszti

nanotechnológiás autómosás Dunaharaszti

Egyszerűen add meg rendszámodat, budapesti címedet, ahol az autód áll, a jármű típusát, válaszd ki a fizetési opciót, a többit pedig egyszerűen bízd ránk, hiszen innentől a legtöbb megbízónknak minden automatikus.
Miután lefoglaltad a számodra ideális időpontot, erről minden esetben visszaigazoló e-mailt küldünk. Fontos, hogy ezt az e-mailt rendszerünk automatikusan küldi, így megbizonyosodhatsz róla, hogy a rendszerünkbe rendben megtörtént az autómosás időpontfoglalása és a tényleges feldolgozást Kollégáink hamarosan megkezdik.
Amennyiben külső mosást és előre utalást választottál, a szolgáltatásnak nem feltétele, hogy jelen legyél a helyszínen. Az autómosást megelőzően egy órával emlékeztető értesítést kapsz érkezésünk pontos idejéről. Miután pedig autód már ragyogó tiszta lett, újabb üzenetet kapsz tőlünk mellékelve fényképünket a kocsi frissen mosott, ápolt megjelenéséről.
Hogyha belső autóápolást és/vagy készpénzes helyszíni fizetési lehetőséget választottál, a jelenléted továbbra sem feltétel, amennyiben meg tudod oldani, hogy a kulcs és a szolgáltatás díja valamilyen módon eljusson hozzánk.
Természetesen, amennyiben meg akarsz ismerkedni Csapatunkkal és az általunk használt modern, innovatív nanotechnológiás módszerrel, nagy örömmel mutatkozunk be Neked!
A mosás – az autó típusától és a szennyeződés mértékétől függően – átlagosan 1 órát igényel.
nanotechnológiás autómosás