Rólunk

Cégünk sok éves tapasztalattal foglalkozik magas minőségű autómosással, teljeskörű autókozmetikai szolgáltatásokkal. Luxusautók, SUV-ok, sportkocsik… - jó érzéssel tölt el minket, hogy napról-napra egyre kevesebb az az autótípus, amellyel még nem találkoztunk korábbi munkáink során.

Célunk, hogy a minket választó Tulajdonosok szolgáltatásaink után teljes elégedettséggel üljenek be tökéletesen tiszta, ápolt megjelenésű autóikba. A rendszeres karbantartás megtérül, hiszen az autó különböző felületeinek élettartama megnövekszik, így Törzsvendégeinknek nem csupán időt takarítunk meg, de azt a pénzt is, amit az utólagos javítási munkálatokra fordítanának.
Cégünk nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlődésre, innovációra és természetesen számunkra is kiemelt fontosságú a környezetvédelem. Éppen ezért amint megismerkedtünk a nanotechnológiás autómosási módszerrel, egyből beleszerettünk és úgy döntöttünk ez a legjobb, amit Ügyfeleinknek nyújthatunk, amellett, hogy hozzájárulhatunk Földünk megőrzéséhez.
A módszer, amelyet az autómosás szolgáltatásainknál alkalmazunk lehetővé teszi, hogy akár a Tulajdonos személyes jelenléte nélkül, bárhol megvalósítsuk az autóápolást csupán néhány deci vízzel. Büszkék vagyunk rá, hogy ezzel a forradalmian új, környezetkímélő és minden tekintetben előnyös technológiával dolgozhatunk nap, mint nap.
Foglalj Te is időpontot, hogy Veled is megismertethessük az autómosás új szintjét!